hej hej

hej jag har bra och dåliga nyheter.
jag börjar med dom bra så klart dom bra är att jag kommer att göra mitt längsta innläg jag någonsin har gjort.

dom dåliga nyheterna är att det kommer att ta tid att skriva mittinlägg.

var beredd att läsa för i nästa inlägg kommer text kan man säga


är hemma fån skolan idag

hej i dag är jag hemma  iställe för att vara i skolan för jag är sjuk.
har ganska tråkigt jag vakna i natt och mådde inte så bra.satt jag gick till mamma men jag vela inte vecka henne för hon hade varit uppe hela natten för ronja hade spyt.så jag lade mig vid chili som låg vid mammas fötter.
så jag har inte sovit så mycket.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
och dom där . och , den betyder  braa saker.     

tja tja boken kom fram

hej jag har bra och goda nyheter.jag tar den bra först anja pärsson är på benen igen.den dåliga är att Anja pärsson är sexa en så länge...

Nu har jag hittat boken....den låg i en påse bakom en kartong.Ibland tänker jag det är bara onödigt att städa rummet förutom att man håller reda på sakerna men nu kom jag på en till sak som är bra med städning att man hittar ggammla saker som man har letat efter .t.e.x. när jag städa hittade jag min gosedjurskanin som jag fick när jag gick bus eller godis 2008.

men en sak är lite coolt,att jag har kvar mitt hjärtskrin som jag fick när jag fyllde fyra år men då var det hårspännen i den men dom är borta nu.

TYCKER DU ATT DET ÄR OCKEJ ATT HEJA PÅ NÅGOT ANNAT LAND ÄN SVERIGE PÅ VINTER OS.

  KOMENTERA MEJ OCH SKRIV VAD DU TYCKER,HA DET GOOOOOOOD GOOOOOD GOOOD..MVH SmurfMoa

nu mår hon bättre

jag vakna inte precis av en vacker syn för när jag vakna såg jag ett par bajskorvar ligga på golvet dom stank så man knapt kunnde sova.
Men en värre sak har hänt min lillasyster ronja har åkt till sjukhuset för hon hade ont i magen hon har inte ätit på två dagar och spyt.vi väntar på svar vad det är nu.mamma ringde rådgivningen igår kväll klockan åtta sen fick henke och mamma åka till sjukhuset klockan nio sen kom henke hem vid tolv på natten och mamma sov på sjukhuset med ronja.

men nu mår hon bättre

tja tja boken är borta

ojojoj jag har råkat tappa bort mikaelas bok som jag läser när jag sa att jag tappat bort den blev det liv i lukan
man skulle kunna göra en bok om bråket villken sukse den boken skulle bli den skulle kunna hete
bråket som aldrig tog slut.tänk er den skulle ungifär vara så här

-du får köpa en ny bok skrek mikaela
-jaja jag orkar inte lyssna nu jag tittar på teve svara smurfmoa

eller skulle boken kanske vara så här

-du ska köpa en ny bok till mig sa mikaela
-jaa det är så klart jag gör om man tappar bort något och inte hittar det då får man köpa en ny...

jag gillade mer den första i den den är mer min still.

ha de gott

en ny i klassen

hej jag har bra och dåliga nyheter den dåliga är att vi har en ny i klassen och den bra är att idag sa jag till pappas grav sten för det är ju alla hjärtans dag.
Då täncker ni väl,va det är så klart man vill ha en ny i klassen...men  det vill jag inte för att hon som är ny får nu all upmärksamhet och är väldig själsäker det kan man lätt säga.
för vi har grupparbete och då var den nya tjejen med oss.då skulle vi välja vem som skulle skriva  då sa mekika den som har finast hand still,ddå kan moa skriva svara debora,nej jag vill inte kan ingen annan skriva jag kan för jag har finast handstill sa den nya i klassen.men jag försöker vara snäll mot henne det  ska hon vara glad för.
men jag längtar till vi åker till graven jag ska köpa blå röd och gula rosor för om jag har samma färger blir det inta någon färg på graven.


ha det bra och förlåt för jag inte skrivit något på länge.

orkar inte nå mer

aaaaaaaaaaa jag orkar inte nå mer.
mamma skulle hämta mig klockan kvart i tre.och jag kom kvart över tre.så mamma blev arg och skälde på mig och sen blev jag ledsen för jag glömde matte läxa ni skolan som ska vara inne imorgon.
SÅ NU KOMMER JAG FÅ EN VARNING.

jag dör och jag kommer nu att försöka undvika min familj och vänner satt jag inte gör något mer fel satt jag slipper skäl och jag är så arg bara arg arg arg...........................,så alla var bered att jag kommer att vara arg ett tag efter VARNINGEN..........

mmm

hej jag har varit hos emma idag hon tränar måndag tisdag torsdag och har oftas tävlingar på lördag eller söndag så det är bara att passa på att vara med hon.
vi åt spageti med köttbullar det var riktigt gott mmmm.

bada

Hej idag har jag varit och badat med min kusin josefine som är 15 å.
när vi kom fram sa hon i kasan 110 för dig sa hon till josefine men då svara josefine va jag är bara 15 jaha jag trodde du var 18 svara hon i kasan.

haha...pinsamt vet inte vem det var pinsamt för.
men vi har iallafal faft kul...
 
vi köpte en hambörjaremeny och dela på jag fick pomfritten och josefine hambörjaren.

BAY BAY KÖTTFÄRS PAJ

RSS 2.0