hej

förlåt att jag inte har skrivit så mycket men på sommarlovet vill man bara softa och va ute,om det är fint väder förståss då...
jag var  och shoppa men mikaela henke och ronja för nån dag sen :) jag köpte 1 väska som var blå och en liten hand spegel :D:D.,.,.,.
också håller jag på med en bärettelse den kommer nog att bli bra för den kommer bli 24 handskrivna sidor,jobbig och skriva men bra att läsa hoppas jag...

Kommentarer
Postat av: Emmiz

Kul att du håller på med en berättelse hoppas du mår bra. jag ska gå ut och begrava en stackars näbb mus som sotis fångade. Den dog bara nästan och låg och flämtade jag gav den en liten smula ost och den åt lite på den men klarade sig inte :((((((((( Den dog så nu ska jag begrava den :( men den får ialla fall en fin kista. och ett fint kors om jag hittar spikarna... Ha det toppen!!!!!!!!!! :))

2010-08-01 @ 18:46:54
URL: http://kattemmiz.blogg.se/
Postat av: Johan

Underbart vad duktig du är som skriver en så lång berättelse, jag hoppas jag kommer få läsa den sen när den är klar. Vore roligt att få veta vad den handlar om. Hoppas allt är bra och att du vet att du är saknad och älskad.

Kram

2010-08-03 @ 16:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0